BRC Food version 9 kursus
Målgruppe: Personer i fødevareindustrien, der arbejder med fødevaresikkerhedssystemet, og som skal sikre, at BRC Food standarden er effektivt indført på virksomheden.
Indhold: Kravene i standarden gennemgås overordnet. Svære krav gennemgås specifikt i forhold til tolkning og forståelse, så det sikres, at deltagerne ved, hvad der kræves, så kravene bliver effektivt indført i egen virksomhed. Deltagernes specifikke spørgsmål og vanskeligheder vil blive inddraget på kurset, så det lærte, kan anvendes i det praktiske arbejde. Standardens krav til graduering, afvigelser og håndtering af afvigelser vil også blive gennemgået.
Varighed: 1 dag
Tidspunkt: 30. april
Tilmeldingsfrist: 30 dage før kursusstart
Sted: Hotel Horisont, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N
Pris: 3.400 kr excl moms
Tilmelding på hny@nfconsult.dk